Yarışma Projesi...



Mimar Arkadaşlarım... Borusan, Annemin İşi Benim Geleceğim sosyal sorumluluk projesi dâhilinde 10 ilde kuracağı "Borusan Neşe Fabrikası" adlı kreş ve gündüz bakım evleri için mimari proje yarışması düzenliyor. Jürisi akademisyen ve ünlü mimarlardan oluşan yarışmada proje başvuruları 12 Nisan 2013’e kadar kabul edilecek.

Borusan; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı Annemin İşi Benim Geleceğim projesi kapsamında 10 ilde 10 organize sanayi bölgesinde (OSB) "Borusan Neşe Fabrikası" adlı kreş ve gündüz bakım evleri kuracak. Sanayide çalışan ve çalışmak isteyen kadınların 0-6 yaş arasındaki çocukları için neşeli, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı sağlayacak olan Borusan Neşe Fabrikaları’nın mimari tasarımı yarışma ile belirlenecek.

Bu amaçla Borusan; Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile "TMMOB Mimarlar Odası Yarışmalar Yönetmeliği" kapsamında serbest, açık ve tek aşamalı olarak düzenlenen“Organize Sanayi Bölgelerin de Kreş ve Gündüz Bakımevi Ulusal Mimari Proje Yarışması”nı 25 Ocak 2013 Cuma günü itibariyle başlatıyor.
İlgilenenlere duyurulur... ve daha detaylı bilgi için www.anneminisi.org bknz...


YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışmanın ilanı25 Ocak 2013
Soru Sorma Son Tarih22 Şubat 2013
Soruların Yanıtlanması25 Şubat 2013
Projelerin Son Teslim Tarihi12 Nisan 2013
Jüri Değerlendirme Toplantısı18-20 Nisan 2013
Sonuçların Açıklanması22 Nisan 2013
Benim tek beğenmediğim katılım koşulu mimarlar odasına kayıtlı olmak mecburi...



Yorumlar

Popüler Yayınlar