Phuket Adası...

Yaşarken cenneti görmek....




O kadar güzel bir tatildi ki nereden anlatmaya başlasam bilemiyorum.....Burada deniz süper -sahiller süper-yemekler süper ve insanları hep güler yüzlü. 


Ben plaj olarak en çok Long Iland beach'ı beğendim neden derseniz diğerlerine göre daha ıssız sakin denizde kaya ve deniz kestanesi yok her yer kum...Phukette tekne turuna (tekne dediysem hepsi sürat motoru) katılıp bir çok adayı (Phi-Phi-Maymun adası-gibi..) da gezip görebilirsiniz ama bence aralarında en iyisi bu adaydı...









  Yemek olarak şaşıracaksınız ama ;Thai yemeklerinin Türk yemeklerine yakın olduğunu söyleyebilirim bu nedenle biz çok sevdik. Thai yemeği dışında da bir çok balık türünü ve aklınıza gelebilecek tüm deniz böceklerini tadabilirsiniz.  Eğer bunları da sevmiyorsanız İtalyan restoranından tutun bir çok fast food restoranında karnınızı doyurabilirsiniz.



Gece eğlencesine gelince; Paristeki Lidodan 5 kat daha müthiş bir şovun yapıldığı Fantasea show'a gidebilirsiniz. Şovdan önce da isteğe göre orada bulunan açık büfede yemek yiyebilir aynı zamanda show yapılan binanın dışında bulunan barda bir şeyler içebilir ve eski famecity deki gibi eğlenceli oyunlara katılabilirsiniz. Hımm bir de file binip, yavru kaplanlara süt içerebilir ve yılanlarla fotoğrafta çektirebilirsiniz.
Fantesea dışında Phuketin meşhur Patong sokağındaki barları gece kulüplerini gezebilirsiniz...









 Veeee en son olarak eğer olanağınız var ise buraya mutlaka ama mutlaka gidin diyorum..............


Yorumlar

Popüler Yayınlar