Geoplast

Döşeme dolgusu için süper çözümler...


Geoplast grubunda yer alan Minimodula, Modulo ve Elevetor marka kör kalıp sistemleri ile 3 cm den 250 cm'e kadar değişen her türlü dolgu ya da yükseltilmiş döşemeler oluşturulabiliyor. Kolay ve hızlı kurulumu sayesinde inşaat süresinde de avantaj sağlayabilirsiniz.
Kör kalıpların oluşturdukları boşluklar havalandırabiliyor, böylelikle bu boşluklardan her türlü mekanik ve elektrik tesisatı geçirilebilir. Bununla beraber döşeme yükünün kemer ile dağıtılması sayesinde döşemenin  çatlama riski minimuma iniyor ve yüksek taşıma kapasitesi elde edilmiş oluyor.Aynı zamanda bu dolgu ile hem nemi engellenmiş oluyoruz hem de  ısı ve ses yalıtımı sağlanmış oluyor.

Minimodula-Şap altı yükseltilmiş döşeme



3 cm den 30 cm'e kadar değişen yüksekliklerde yükseltilmiş döşemeler. Zemin şapı dökülmeden önce geçmeli ek yerleri sayesinde kolayca monte ediliyor ve döküm öncesinde sabit bir yapı oluşturuluyor. Şap içinde basit buat kapakları bırakılarak kemerler arasındaki boşluklardan tesisat geçişi sağlanabiliyor.

Modula-Her türlü yükseltilmiş döşeme ya da dolgu



30 cm den 70 cm'e kadar değişen yüksekliklerde yükseltilmiş döşemeler.Toplam yapı ağırlığından, dolayısı ile toplam donatı ve betonarmeden tasarruf sağlamış oluyorsunuz.Temelde kullanıldığında da Radon gazı engellenmiş oluyor. Tek parça döküm soğuk derz oluşumlarını da minimize ediyor. Aynı zamanda zemin döşemesinde kullanıldığında donun zemini etkilemesi engelleniyor.

Elevetor-Her türlü yükseltilmiş döşeme ya da dolgu




70 cm den 250 cm'e kadar değişen yüksekliklerde yükseltilmiş döşemeler. Kurulumu basit,hızlı ve kolaydır. Büyük açıklıklar da en az üretim ile döşemeyi taşıyan sistem oluşturulabiliyor.Hafif olduğu için toplam yapı ağırlığından tasarruf edilebiliyor.Ayrıca ayarlanabilir sütunlar sayesinde her türlü kademe ve rampa yapılabiliyor.
















Yorumlar

Popüler Yayınlar